قالب وردپرسدانلود رایگان قالب وردپرسپوسته خبری ایرانیقالب مجله خبریطراحی سایتپوسته وردپرسکلکسیون طراحی
شما اینجا هستید

عوارض مصرف گوشت گاو


دکتر مهدی فهیمی؛ متخصص طب سنتی گفت: مزاج "گوشت گوسفند" گرم و تر است، برای مزاج انسان بهترین گوشت، گوشت گوسفند است و در زمان کمتری هضم می‌شود‌.

مصرف گوشت گوسفند باعث تولید خون خوب و تقویت بدن شده و چاق‌کننده است.از دل و جگر و قلوه آن برای تقویت قلب و کبد و کلیه می‌توان استفاده کرد‌ اما بهتر است مغز گوسفند کمتر مصرف شود‌.مصلح گوشت گوسفند، گشنیز، سماق و مرزه است‌.

اما "گوشت گاو" دارای مزاج سرد و خشک است و به شدت سودازا و مضر است‌.این گوشت باعث غلظت خون می‌شود و برای کبد مناسب نیست‌.

تیرگی پوست‌، افسردگی‌، وسواس‌، واریس‌، بزرگ شدن طحال‌ و بیماریهای روده بدلیل افزایش سودا در بدن اتفاق می‌افتد و مصرف زیاد گوشت گوساله موارد فوق را تشدید می‌کند‌.

فرآورده‌های گوشتی آماده نظیر سوسیس و کالباس بیشتر از گوشت گاو بوده و به این خاطر توصیه به مصرف آنها نمی‌شود‌.

منبع:تسنیم

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
دو کلمه نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید: *
 

خبری | تفریحی | شخصی | مذهبی