خواص میوه ها
 

خواص مفید پسته برای حفظ سلامتی

  • 14 مهر 1396, 00:11
  • 0
در میان مغزدانه‌ها، پسته یکی از لذیذترین و خوشمزه‌ترین‌هاست و فواید و مزایای زیادی نیز برای سلامتی بدن دارد؛ بویژه آن‌که وجود چربی‌های سالم، پروتئین فراوان و انواع آنتی‌اکسیدان‌ها،‌ این دانه‌ کوچک را به خوراکی مناسب برای کاهش وزن و بهبود سلامت قلب و روده تبدیل کرده است. در ادامه با خواص پسته که...

خواص بی‌پایان ترکیب سیر و عسل

  • 11 مهر 1396, 23:23
  • 0
هیچ چیزی بهتر از یک روش درمانی طبیعی برای رفع ناراحتی یا بیماری های جزئی نیست. افزون بر گزینه ای طبیعی بودن، شما می توانید به طور معمول آن را در خانه و با استفاده از محصولاتی که در اختیار دارید، تهیه کنید. به عنوان مثال، ترکیب سیر و عسل یکی از بهترین نمونه ها در این زمینه محسوب می شود. سیر و عسل...

فواید روغن نعناع

  • 18 شهریور 1396, 23:16
  • 0
علی‌رغم عدم وجود شواهد علمی کافی، دریافت شده است که روغن نعناع دارای طیف گسترده‌ای از خواص درمانی است، از جمله از بین بردن خستگی و مشکلات گوارشی، حفظ پوست و کنترل مشکلات تنفسی. نعناع، گیاهی است که به وفور در ناحیه مدیترانه یافت می‌شود. روغن نعناع حاصل از برگ‌های نعناع، به خاطر خواص دارویی‌اش...

۸ خاصیت شگفت انگیز ژلاتین برای سلامتی

  • 11 شهریور 1396, 14:09
  • 0
ژلاتین عمدتا از پروتئین تشکیل شده است. در واقع با جوشاندن استخوان حیوانات، غضروف‌ها و پوست آنها کلاژن گرفته می‌شود و ژلاتین به دست می‌آید. کلاژن پروتئین فیبری است که ماهیچه‌ها، استخوان‌ها و پوست در حیوانات را به هم مرتبط می‌کند. زمانی که کلاژن فرآوری شود به ماده‌ای بی‌رنگ و بی‌مزه به نام ژلاتین...

خواص قلم گاو و گوساله برای کودکان

  • 05 شهریور 1396, 01:03
  • 0
قلم گاو و گوساله یکی از مغذی ترین مواد غذایی محسوب شده که از ارزش غذایی بسیار بالایی به ویژه برای کودکان در حال رشد برخوردار است. عصاره قلم پخته شده گاو و گوساله حاوی مقادیر نسبتا بالای پروتئین و مواد معدنی ضروری برای بدن شامل کلسیم، پتاسیم، منیزیم، آهن، فسفر و… است. علاوه بر آن، حاوی ویتامین های...

خواص شیر موز چیست؟

  • 05 شهریور 1396, 01:00
  • 0
شیر موز یکی از نوشیدنی های بسیار مقوی و پرطرفدار است که از جایگاه ویژه ای در بین مردم برخوردار است. این نوشیدنی خوشمزه دارای خواص تغذیه ای بسیار بالا برای افرادی است که آن را جایگزین مصرف نوشیدنی‌های مضر کرده‌اند. شیر و موز هریک به تنهایی مواد غذایی بسیار پر خاصیت بوده و ترکیب آنها معجونی بسیار...

با خواص ژلاتین آشنا شوید

  • 05 شهریور 1396, 00:49
  • 0
ژلاتین ماده غذایی پر ارزشی است که از عصاره گیری استخوان حیوانات به دست می آید و سرشار از اسید آمینه های ضروری و منبع کاملی از پروتئین است. شاید شما هم جزو آن دسته افرادی باشید که تنها فایده ورقه یا پودر ژلاتین را برای تهیه ژله و دسر میدانند و از خواص بینظیر و فواید درمانی این ماده ارزشمند بی اطلاع...

خواص شیره انگور در طب سنتی

  • 05 شهریور 1396, 00:44
  • 0
شیره انگور همانند میوه آن بسیار مقوی و مغذی بوده و خاصیت اصلی آن انرژی زا بودن آن است. انواع مختلفی از شیره‌های میوه ها را می‌توان یافت که یکی از شناخته‌شده‌ترین و پرمصرف‌ترین انواع شیره، شیره انگور است. این عصاره بسیار خوش‌طعم، شیرین و پر خاصیت بوده و از آب انگور تهیه می‌شود. شیره انگور یا دوشاب...

خواص ماست را بهتر بشناسیم

  • 05 شهریور 1396, 00:32
  • 0
ماست یکی از سالم ترین و پر مصرفترین فرآورده‌های غذایی تهیه شده از شیر میباشد و یک ماده غذایی بسیار مفید با ارزش غذایی بالا و خواص درمانی فراوان، براي مصرف کنندگان، به ویژه افراد حساس نظیر اطفال و سالخوردگان است. در کشور مانیز مصرف ماست بسیار رایج بوده و در بیشتر خانواده ها همراه با غذا مصرف میشود....

خواص تخمه آفتابگردان برای سلامتی

  • 05 شهریور 1396, 00:29
  • 0
تخمه آفتابگردان میوه گل آفتابگردان است که بسیار انرژی زا بوده، سرشار از انواع مواد معدنی و ویتامین های مورد نیاز برای سلامتی بدن است و غیر از آن خواص درمانی بسیاری نیز دارد. مغز تخمه آفتابگردان بسیار پرطرفدار بوده و اصلی ترین کاربرد مغز این دانه، استفاده از آن در صنایع تهیه روغن است. همچنین از آن...
nextpay

خواص شیره خرما در طب سنتی

  • 05 شهریور 1396, 00:24
  • 0
شیره خرما یکی از مواد غذایی بسیار انرژی زا است و همانند خرما از خواص درمانی و ارزش غذایی بالایی برخوردار است. این ماده مغذی به دلیل داشتن املاح و ویتامینهای مورد نیاز بدن توسط متخصصان تغذیه به همه گروههای سنی توصیه می‌شوند. به طور کلی میتوان گفت شیره‌ خرما همان خواص خرما را دارد و حاوی فسفر و آهن...

خواص تخم شوید در درمان بیماری ها

  • 05 شهریور 1396, 00:22
  • 0
تخم شوید یکی از گیاهان دارویی مهم و پرمصرف بوده که در طب سنتی از خواص آن برای درمان بیماری های مختلف استفاده میشود. به طور کلی شوید گیاهی یک ساله است که برگهای آن به صورت تازه و خشک در تهیه غذا مصرف میشود و بوی مطبوع و مخصوص به خود دارد. میوه آن نیز که دانه یا تخم شوید گفته میشود، علاوه بر مصارف...