آموزش انواع غذاها | آشپزی | دسر | آموزش دسر | آموزش اشپزی
 

طرز تهیه گشنیز کباب؛ غذای محلیِ ماکو

  • 10 شهریور 1396, 23:10
  • 0
شهر سنگی ماکو، در گوشه شمال غربی ایران، یکی از زیباترین شهرهای ایران است. شهری که در میانه تا کوهی بلند شکل گرفته است و بخش هایی از قسمت قدیم شهر، هنوز زیر صخره ها جا خوش کرده اند. شاید اگر به صورت زمینی به ترکیه سفر کرده باشید، از این شهر زیبا و خنک عبور کرده باشید. شاید به دلیل مسافران زیاد این...

آموزش تهیه نخود پلو و گوشت غذای خوشمزه

  • 17 خرداد 1396, 10:10
  • 0
آموزش تهیه نخود پلو و گوشت غذای خوشمزه آموزش درست کردن نخود پلو و گوشت را برای شما داریم که خوراکی بسیار سالم و مغذی و همین طور خوشمزه هست و طرز تهیه آن هم آسان می باشد. در این مقاله طرز تهیه نخودپلوی ایرانی با گوشت را به شما آموزش داده ایم. • زمان آماده سازی: 30 دقیقه • زمان پخت: 2 ساعت •...

طرز تهیه‌ی سوپ ذرت با شیر

  • 14 خرداد 1396, 09:31
  • 0
در ادامه‌ی آموزش غذاهای مناسب برای ماه مبارک رمضان، امروز تصمیم داریم شما را با روش پخت یک نوع سوپ لذیذ، آشنا کنیم. این روش پخت سوپ، در کشور لبنان، طرفداران زیادی دارد. برای آشنایی با طرز تهیه و مواد لازم برای پخت سوپ ذرت، با ما همراه باشید. مواد لازم: ذرت پخته شده: 600 گرم شیر: نیم لیتر ...

طرز تهیه‌ی سوپ رشته فرنگی

  • 10 خرداد 1396, 09:12
  • 0
امروز برای شما روش تهیه‌ی یک نوع سوپ خوشمزه را آماده کرده‌ایم؛ سوپ رشته فرنگی! مواد لازم برای پخت این سوپ، کم است و پیش غذای مناسبی برای سفره‌ی افطار است. با ما همراه باشید. مواد لازم: پیاز خرد شده: یک عدد روغن: نصف پیمانه رب گوجه: سه قاشق غذاخوری آب مرغ: سه پیمانه گوجه فرنگی رنده...

طرز تهیه جوجه کباب مزه دار شده

  • 03 خرداد 1396, 23:09
  • 0
این کباب های مزه دار شده طعم فوق العاده ای دارند. مواد لازم: گشنیز ۱ مشت نعناع ۱ مشت سیر ۳ حبه پیازچه ۶ ساقه فلفل چیلی قرمز ۱ عدد لیمو ۱ عدد نمک به میزان لازم فلفل سیاه به میزان لازم روغن زیتون به میزان لازم سینه مرغ ۵۰۰ گرم کدو سبز ۴ عدد ...

چطور بریانی اصفهانی درست کنیم؟

  • 18 اردیبهشت 1396, 00:35
  • 0
در اصفهان بریانی را در کفگیر‌های پهن که مخصوص همین کار است می‌پزند. شما می‌توانید در خانه و درون یک ماهیتابه کوچک هم بریانی اصفهانی درست کنید. راه و روش این کار را در ادامه بخوانید. مواد لازم برای ۵ نفر گوشت سر دست ۶۰۰ گرم پیاز متوسط یک عدد نمک، فلفل، زرد چوبه و دارچین به مقدار لازم نان...

شیر پلوی تبریزی

  • 27 فروردین 1396, 17:07
  • 0
معمولا ما موقع طبخ برنج آن را با آب می‌پزیم. اما تبریزی‌ها برای طبخ نوعی پلوی بسیار خوشمزه از شیر برای پختن برنج استفاده می‌کنند که طعم بسیار مطبوعی دارد. شیرپلو برای کسانی که کلسیم بیشتری احتیاج دارند راه مناسبی برای گنجاندن لبنیات در غذاست. مواد لازم برای تهیه شیرپلو: برنج: چهار پیمانه فیله...

نان سورک

  • 27 فروردین 1396, 17:05
  • 0
سورک نام نوعی نان محلی روغنی بسیار خوشمزه است که زرتشتیان ساکن یزد به آن سیرک یا سیرو هم می‌گویند. معمولا به‌صورت داغ سرو می‌شود و در مهمانی‌ها و جشن‌های آیینی و حتی سوگواری از آن استفاده می‌کنند. در جشن‌ها روی سیرک شکر می‌ریزند یا با پشمک سرو می‌کنند، اما در سوگواری بدون شکر با حلوا یا تخم‌مرغ...

دیزی با ظروف سفالی

  • 18 فروردین 1396, 00:46
  • 0
مواد لازم برای دیزی با ظروف سفالی : طرز تهیه دیزی با ظرف سفالی : نخود را از شب قبل داخل آب خیس کرده گوشت را به همراه چربی، نخود، پیاز، گوجه فرنگی رنده شده زردچوبه و رب در ظرف دیزی بریزید و پنج برابر حجم آنها آب اضافه کنید نمک و ادویه را نباید ابتدا بزنید چون باعث دیر پز شدن گوشت می شود. ...

طرز تهیه کوفته کباب

  • 18 فروردین 1396, 00:41
  • 0
طرز تهیه کوفته کباب : سیصد گرم گوشت چرخ شده را به همراه دو قاشق آرد (یا پودر نان)، نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و ادویه ی کبابی، یک قاشق زعفران غلیظ، یک عدد پیاز بزرگ رنده شده و دو قاشق جعفری ساطوری شده و یک عدد تخم مرغ کوچک کاملا مخلوط کردم و در دستم کوفته های کوچک‌ درست کردم و داخل روغن آن ها را...
nextpay

طرز تهیه پیتزا پاکتی

  • 09 فروردین 1396, 23:25
  • 0
دوستان این پیتزا و پیتزاهایی که گذاشتم را با همین خمیر درست کردم (البته کمی مقدار آب رو بیشتر ریختم به همین نسبت آرد بیشتر شد) یک سینی 28*23 یک ظرف گرد 20 سانت و این پیتزا پاکتی را در قالب لوف درست کردم. مواد لازم برای پیتزا پاکتی : * آرد معمولی (می توانید 1 پیمانه آرد معمولی و یک پیمانه آرد...

چگونه یک جوجه کباب خوشمزه درست کنیم؟

  • 11 اسفند 1395, 09:41
  • 0
پیاز و آبلیمو و نمک و زعفران را به تکه‌های جوجه اضافه کرده و روی آتش کباب می‌کنیم. شاید ساده به نظر برسد، اما نکاتی دارد که رعایت کردن شان، جوجه کباب‌های خانگی را بسیار لذیذ می‌کند بدون این که گوشتش سفت شده یا بی مزه باشد. جوجه کباب خوشمزه را فقط با این نکات میل بفرمایید ۱. نکته اول در مورد...

مرغ مغزپخت شده با سس بالزامیک

  • 10 اسفند 1395, 23:59
  • 0
طبخ این مرغ به نوعی است که هم با برنج و هم با پاستا می‌توان آن را سرو کرد. لوبیا سبز نیز غذای جانبی لذیذی برای این مرغ به حساب می‌آید./ مواد اولیه مخصوص ۶ نفر: ۶ تکه سینه مرغ پوست‌کنده، بدون استخوان ۱ قاشق چایخوری پودرسیر فلفل سائیده شده برای طعم و نمک ۲ قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون ...

طرز تهیه سالاد باقالا و پنیر

  • 05 اسفند 1395, 22:59
  • 0
برای کنترل وزنتان مدت زیادی است که اغلب شب‌ها شامی سبک و به‌اصطلاح حاضری مثل نان و پنیر و گردو می‌خورید و حالا از این شام یکنواخت خسته شده‌اید، می‌توانید گزینه‌های دیگری را نیز امتحان کنید؛ به‌عنوان مثال در فصل بهار خوردن سالاد گرم باقالا و پنیر یکی از این پیشنهادهاست. این سالاد مخلوطی از سبزیجات...

طرز تهیه سیب‌زمینی عروسکی سرخ شده

  • 05 اسفند 1395, 22:55
  • 0
ابتدا سیب‌زمینی‌ها را پخته و له می‌کنیم و سایر مواد را اضافه کرده و به خوبی مخلوط می‌کنیم. ترکیب آماده شده را روی تخته آشپزخانه گذاشته و با وردنه صاف می‌کنیم. در ادامه به کمک یک فنجان یه صورت دایره‌ای سیب زمینی‌ها را جدا کرده و به کمک یک نی چشم و دهان برای عروسک درست می‌کنیم. در نهایت در روغن سرخ...

آموزش پخت گراتن مرغ و سیب زمینی

  • 04 اسفند 1395, 23:18
  • 0
اگر دلتان هوس یک غذای خوشمزه کرده است که مزه‌ای شبیه فست فود داشته باشد، ولی خیلی سالم و مقوی باشد، این غذا یکی از بهترین پیشنهاد هاست. ترکیب مرغ، پنیر و سیب زمینی طعم فوق العاده‌ای به این غذا می‌دهد. مواد لازم برای ۶ - ۴ نفر: ۱ عدد سینه مرغ ۳ عدد سیب زمینی متوسط ۳ ق. س. پیاز داغ ۳ حبه سیر...

طرز تهیه خوراک بلدرچین مجلسی بدون فر

  • 04 اسفند 1395, 22:31
  • 0
این غذا را میتوانید بدون فر و روی گاز نیز درست کنید . امیدوارم با تهیه این خوراک خوشمزه رنگ و طعمی عالی به سفره هایتان ببخشین و از خوردن این غذای خوشطعم در کنار عزیزانتان لذت ببرید. مواد لازم خوراک بلدرچین بلدرچین 1200 گرم آب لیمو ترش 2.5 فنجان پیاز خام خلال شده 3 عدد زغفران به میزان...

دستور تهیه سالاد تره فرنگی و انار

  • 29 بهمن 1395, 13:38
  • 0
حالا که فصل انار است، سعی کنید به جز استفاده از انار به عنوان میوه، استفاده‌های دیگری نیز از آن بکنید. در این مطلب طرز تهیه سالادی با انار و تره فرنگی را به شما آموزش داده ایم، که حتما از آن خوشتان می‌آید. مواد مورد نیاز: تره فرنگی: ۵۰۰ گرم گردو (خرد شده): ۱۵۰ گرم سیر (له شده): ۲ حبه انار: ۱۵۰...

طرز تهیه «هات داگ»های مومیایی

  • 29 بهمن 1395, 13:28
  • 0
در این مطلب طرز تهیه ساندویچ هات داگی را به شما آموزش می دهیم که نیازی به نان ندارد و خمیر نان به دور هات داگ پیچیده می شود. > مواد مورد نیاز: آرد (الک شده): 500 گرم روغن مایع: یک دوم پیمانه + به میزان لازم خمیر مایه: 1 ق س شکر: 1 ق س تخم مرغ: 1 عدد شیر: 125 سی سی (یا یک دوم پیمانه) آب ولرم: یک...

ترشیِ زمستانیِ انار و لبو + طرز تهیه

  • 23 بهمن 1395, 12:33
  • 0
از میوه های فصل زمستان استفاده کنید با آنها نوعی ترشی درست کنید که یک هفته ای هم آماده می شود. درر این مطلب طرز تهیه ترشی انار و لبو را به شما آموزش داده ایم که مطمئنا طرفدار آن می شوید.> مواد مورد نیاز: انار: 1 کیلوگرم چغندر (پخته و رنده شده): 500 گرم سرکه انگور: 1 پیمانه آب...