دسر
 

طرز تهیه ژله رولی های کوچولو با بستنی

  • 15 دی 1395, 00:28
  • 0
به گزارش پنجاه و پنجاه، گاهی بعضی دسرها و مخصوصا ژله ها را میبینید و با خودتان فکر می کنید که درست کردن این ها خیلی باید سخت باشد و شما از پس آن برنمی آیید. اما باید به شما بگوییم که اینطور نیست. در این مطلب طرز تهیه ژله رولی را به شما آموزش می دهیم که در نگاه اول فکر می کنید درست کردن آن خیلی سخت...

ویژه شب یلدا / خوراک انار و بادمجان

  • 28 آذر 1395, 13:35
  • 0
ابتدا بادمجان های سرخ شده بدون پوست را همراه با روغن کنجد، آب جوش و رب انار به مدت 5 دقیقه پخته و نمک، سرکه و پیاز داغ را اضافه کرده، می گذاریم تا کاملا آب خوراک جمع شود و سس غلیظی باقی بماند. مواد لازم: بادمجان سرخ شده درسته: 6 عدد رب انار: 3 قاشق سوپخوری دانه انار: 1 پیمانه آب جوش: یک دوم...

انار پلو؛ مخصوص شب یلدا

  • 28 آذر 1395, 13:32
  • 0
انار پلو خوشمزه و جدید برای دوستداران انار می باشد، با درست کردن این پلو مزه ای جدید و جالب از مخلوط انار، کشمش و پسته را تجربه می کنید. هر خانواده ایرانی در هر جایی به سبک آداب و رسوم نیاکان خود برای یلدا شام تهیه می کند. شام یلدا معمولاً یکی از خوش خوراک ترین غذا های اقوام مختلف است. مواد اولیه:...

ویژه شب یلدا / ژله انار و فالوده

  • 28 آذر 1395, 13:31
  • 0
ژله یکی از بهترین دسرها برای شب یلدا است که به راحتی می توانید آن را درست کنید. این بار با فالوده و انار یک ژله ویترینی زیبا و خوشمزه درست کنید. مواد لازم: انار دانه شده : ۲ لیوان فالوده شیرازی : ۲ لیاون ژله آوورا : ۱ عدد قالب ژله طرح دار طرز تهیه : 1-نکته مهم در تهیه این مدل ژله استفاده از...

سالادهایی که هم غذا هستند، هم پیش غذا

  • 24 شهریور 1395, 14:51
  • 0
مجله آشپزی مثبت: تا همین چند سال پیش اغلب ما فکر می کردیم سالاد دو نوع است؛ یکی سالاد فصل، دیگری سالاد گوجه و خیار یا همان سالاد شیرازی خودمان که یا آن را با غذا می خوردیم یا آنکه اگر می خواستیم خیلی کلاس بگذاریم اول سالاد می خوردیم بعد غذا.غافل از اینکه اگر اغراق نکنیم سالاد هزار و یک مدل دارد...

موس شکلاتِ فرانسوی

  • 15 شهریور 1395, 00:26
  • 0
وب‌سایت دست ساز: موس معمولاً به یک نوع دسر سرد با منشأ فرانسوی گفته می‌شود اما تنها به یک دسر شیرین محدود نمی‌شود و نوعی غذا نیز بشمار می‌آید که در آن ممکن است از گوشت، ماهی و سبزیجات استفاده شود. در زبان فرانسوی موس به معنای کف یا خزه است. از ویژگی‌های آن بافت پرهوای آن است. مواد لازم: سس...

طرز تهیه دسر سیب سرخ شده

  • 10 مرداد 1395, 00:06
  • 0
این دسر بسیار خوشمزه سیب سرخ کرده نام دارد و مطمئناً از مزه لذیذ آن غافلگیر خواهید شد. مواد لازم : یک چهارم فنجان کره چهار عدد سیب ترش بزرگ ، پوست کنده و به صورت چیپس خرد شده دو قاشق چای خوری آرد ذرت نصف فنجان آب سرد نصف فنجان شکر قهوه‌ای نصف قاشق چای خوری دارچین طرز تهیه...